Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Frikadeller og du får hele opskriften. Bliv medlem

Frikadeller

Start med at røre oksekødet "sejt" med salt og peber. Det skal føles helt fjedrende. Kom æg i og vandet lidt ad gangen. Hvis det bliver virkelig flydende, kan du justere med et par spiseskefulde mel.  Hak løg, og kom dem i røreskålen sammen med svi...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

27 kommentarer

  • Vibeke S. 17. december 2020 kl. 22:26
    Hej Jesper

    Er der en årsag til at du vælger solsikkeolie, fremfor olivenolie? Altså, er der behov for at det er den 'tynde' olie rent stege mæssigt?

    Nu mangler vi bare en lækker opskrift på leverpostej, så er verden på plads igen :) :)

    Vh. Vibeke
  • Jesper Vollmer 17. december 2020 kl. 23:12
    Hej Vibeke

    Jeg bruger vindruekerneolie, da det kan tåle høj varme. Det er meget sjældent, jeg steger i olivenolie. Den kan ikke li´ varmen.

    Jesper
  • Nelly W. 17. december 2020 kl. 23:03
    2 g løg, revet - er 2 g korrekt ?
    Står g for andet end gram 🤔
  • Jesper Vollmer 17. december 2020 kl. 23:10
    Sorry det er en slåfejl... Retter lige ! Tak !
  • Nelly W. 17. december 2020 kl. 23:11
    Mange tak for hurtigt svar !
    Spm blev ved fejl sendt dobbelt- sorry !
  • Nelly W. 17. december 2020 kl. 23:09
    2 g løg, revet - er 2 g korrekt ?
    Står g for andet end gram 🤔
  • Mette B. 18. december 2020 kl. 07:15
    Hej Jesper,
    Blot er kort spsm...
    Hvorfor oksekød?
    Mvh Mette
  • Jesper Vollmer 19. december 2020 kl. 18:54
    Hej Mette

    Du kan sagtens bruge alm. kalv og flæsk. det har jeg også skrevet i opskriften.

    Oksekødet giver bare en mere intens smag.

    Jesper
  • Mia H. 18. december 2020 kl. 10:24
    Spændende.😊 Dem skal jeg prøve. Har altid kun brugt svinekød og noget mere mel og havregryn i end du anvender.😂
  • Jesper Vollmer 18. december 2020 kl. 10:38
    Hej Mia

    Ja prøv dem, de bliver super saftige...

    Jesper
  • Elsie S. 18. december 2020 kl. 12:47
    Hej, har du et 'godt' alternativ til svinekød, da jeg ikke spiser svinekød?
  • Jesper Vollmer 19. december 2020 kl. 18:48
    Hej Elsie

    Jeg ville bare gå med noget lyst kalvekød. Der er desværre bare ikke særligt fedt. Men prøv med det, så bliver det helt sikkert godt.

    Jesper
  • Connie M. 18. december 2020 kl. 16:24
    Hej Jesper
    Frikadeller kan vi altid spise :-)
    Elsker når du kommer med gode brugbare køkkentips!
    vh Connie
  • Jesper Vollmer 19. december 2020 kl. 18:48
    Hej Connie

    Var der gode tips denne gang da?

    Jesper
  • Lone H. 18. december 2020 kl. 18:14
    Hej Jesper. De kan duftes ud igennem skærmen:-)
  • Bettina E. 19. december 2020 kl. 10:46
    Hvorfor så fedt grisekød ?
    Hvis jeg vælger alm kalv og flæsk og gør det sejt med salt først, vil jeg så få samme gode smag som med oksefars? Og skal det være det fede fars?
  • Jesper Vollmer 19. december 2020 kl. 18:53
    Hej Bettina

    Nej det skriver jeg også i opskriften. Du kan sagtens "bare" bruge kalv og flæsk.

    Jeg bruger selv det samme, når jeg laver det herhjemme, men processen er den samme.

    Fedtet er bare for saftigheden OG for smagen.

    Jesper
  • Henrik F. 19. december 2020 kl. 13:01
    Hej Jesper,

    Tak for mange inspirerende videoer og opskrifter :-)
    Enhver famile har deres frikadelle opskrift, også her :-) Er gået i arv og jeg er nu 3. generation, der laver dem.
    Du kan prøve dem hvis du har lyst, de bliver meget luftige og smagfulde.
    Det er ikke fordi jeg vil udfordre din opskrift på nogen som helst måde, vil bare gerne dele min families med dig (og andre) :-)

    500 gr Hakket gris og kalv
    1 Æg
    1 Løg (hakkes efter behag, jeg hakker meget fint da det deler sig bedre i farsen)
    Ca 2 dl Sødmælk
    Ca 2 gode håndfulde Grovvalsede Havregryn
    Salt og Peber

    En kold kartoffelsalat er helt fabelagtig sammen med dem, lavet på Hellmans, Ymer, Salt og Peber, Løg og en lille smule Dijon... :-) - og en masse persille plus en smule smeltet smør fra stegepanden.
  • Jesper Vollmer 19. december 2020 kl. 19:01
    Hej Henrik

    Hvor er det dejligt at høre, og hvor er det fedt, at du lige deler familiens opskrift med mig og den mange tusinde andre... Tak igen !

    Den der kartoffelsalat lyder "ond" på den helt gode måde 😜

    Jesper
  • Henrik F. 20. december 2020 kl. 11:48
    Hej Jesper,

    Så'lidt :-)
    Kan du måske gennemgå hvorleds man finder og vedligeholder en god stegepande, evt komme med et par anbefalinger?
    Mvh
    Henrik
  • Christina M. 20. december 2020 kl. 13:40
    Så er dellerne sat over. Kan anbefale Jer at købe noget godt hakket kød. Der er så meget vand i min fars at det bliver til 26 deller og de koger trods kun 5 på panden af gangen.
  • Janne J. 20. december 2020 kl. 23:21
    Hej Jesper.Hvornår kommer rødkålen ? Jeg synes du sagde den ville komme i dag . Jeg skal jo nå at købe det der skal bruges til den. 😊
  • Helle H. 29. december 2020 kl. 18:07
    Hej Jesper

    Kan se af en anden også skriver af af frekedeller koger. Jeg havde ikke vindruekerne olie, men brugte rasp olie ved ikke om det var derfor de kogte mere, og ikke fik stegeskorpe.
    Men god smag.
    Vil gerne få det helt rigtig
  • Jesper Vollmer 29. december 2020 kl. 19:54
    Hej Helle

    Olietyperne har ikke noget at sige, men derimod lyder det meget som om, at du har alt for lav varme på panden. Stegeskorpen holder på safterne, og det er også her, farven kommer...

    Håber du får det til at virke...

    Jesper
  • Helle H. 1. januar 2021 kl. 22:46
    Tak for svar Jesper.
    Vil skure mere op for varmen næsye gang
    Helle
  • Lotte 5. januar 2021 kl. 10:33
    Bare nysgerrig, hvad gør det at du rører 1/3 sej først?
  • Jesper Vollmer 5. januar 2021 kl. 17:39
    Hej Lotte

    Så skal man ikke bruge så meget salt, for at kører "hele" farsen sej.

    Ellers bliver det en ordentlig salt omgang.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 27 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)