Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Fried Chicken og du får hele opskriften. Bliv medlem

Fried Chicken

Start med at gøre kyllingelårene klar til at blive marineret. Hvis der stadig er knogler i, skal du udbene dem. Jeg gør det ikke i filmen, men træk gerne skindet af lårene, da det ikke bliver sprødt ved stegningen. Mariner kyllingelårene ved at bla...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

35 kommentarer

  • Niels G. 13. maj 2021 kl. 20:57
    First...yep, hva har jeg vundet?
  • Karina J. 13. maj 2021 kl. 21:31
    Super go video. Tak :) Den opskrift, skal jeg prøve at lave til mine drenge. Hvad er mærket på din fine frituregryde ? Mvh Karina
  • Niels G. 13. maj 2021 kl. 22:35
  • Nina S. 14. maj 2021 kl. 08:42
    Jeg har fundet en gryde magen til Jespers på AliExpress 😉
  • Annette A. 14. maj 2021 kl. 08:44
    Har lige læst anmeldelser på Trustpilot af netop det firma, vil stærkt fraråde at købe der. Den gryde må vel kunne købes andre steder.
  • Vibeke S. 16. maj 2021 kl. 15:57
    Det er verdens største handelsplatform, så der er selvfølgelig både dårlige og negative sider ved det :)
  • Brian T. 13. maj 2021 kl. 23:36
    For h.... Jesper, nu er den gal igen! ;-) Vil du ikke nok skære og vise kødet, når det er tilberedt?
  • Jesper Vollmer 17. maj 2021 kl. 09:29
    Brian for faen... Der er vel ingen pointe i at dele et stykke fried chicken midt over !

    Jeg har lige optaget en opskrift på oksemørbrad, som SELVFØLGELIG bliver trancheret, så du kan se den fiiiine stegning. Jeg skal nok gøre det der, hvor det giver mening ☺️

    Jesper
  • Joan P. 13. maj 2021 kl. 23:47
    Hvad kan jeg bruge i stedet for Piment d`espatte krydderi, eller hvor kan jeg købe det ? Bor i provinsen 😄

    Hilsen Joan
  • Pia D. 14. maj 2021 kl. 07:24
    Jeg har købt Piment d'Espelette i min mønske SuperBrugs :-)
  • Joan P. 14. maj 2021 kl. 08:16
    Ok, tak, det må jeg prøve at se efter. Tvivler dog 😄
  • Joan S. 14. maj 2021 kl. 18:24
    Køb det på nettet
  • Carina B. 14. maj 2021 kl. 19:06
    Køb den i torvehallerne online
  • Vibeke E. 15. maj 2021 kl. 07:08
    Jeg har købt det i Salling, Aalborg
  • Helle A. 14. maj 2021 kl. 06:12
    Det skal afprøves. Lyder lækkert. Men mangler der ikke kærnemælk i listen over ingredienser?
    Hvor meget bruges der?
  • Jesper Vollmer 17. maj 2021 kl. 09:33
    Har rettet nu... sorry !

    1 liter !

    Jesper
  • Mette K. 14. maj 2021 kl. 09:56
    Kærnemælk ?? Hvor meget?
  • Vibeke E. 15. maj 2021 kl. 07:52
    Nøj, hvor ser det lækkert ud. Jeg må vist anskaffe mig en fritøse.
    Hvor lang tid skal kyllingestykkerne have i gryden?
  • Jesper Vollmer 17. maj 2021 kl. 09:34
    Ved 170 grader skal de bare steges, til de er flot gyldne. Det tager ca. 5-6 min.

    Jesper
  • Janni B. 15. maj 2021 kl. 21:45
    Kan man bruge kyllingebryst uden ben skåret i mindre stykker?
    Synes det virker noget tidskrævende, hvis man først skal til at udbene kyllingelår
  • Susan N. 16. maj 2021 kl. 07:58
    Man kan mange steder købe udbenede kyllingelår. Sidst, jeg købte var i Rema 😊
  • Janni B. 16. maj 2021 kl. 12:16
    Ok. Tak for tippet. Det vil jeg gå efter
  • Nina S. 16. maj 2021 kl. 19:20
    De hedder lårfilet i Rema 1000 og er på tilbud lige nu 😊
  • Marianne C. 17. maj 2021 kl. 12:16
    Tak for en super lækker opskrift - smagte så godt 😊
  • Jens M. 18. maj 2021 kl. 12:29
    Superlækkert - også dagen efter koldt. Bevarer sprødheden. Jeg var overrasket over, at det ikke var stærkere, men så må jeg jo bruge noget mere Pimente d’espalette🤪
    JM
  • Lana W. 20. maj 2021 kl. 13:39
    Hej Jesper - Hvordan holder du de første kyllingestykker varme indtil du har tilberedt de sidste? I ovnen?
  • Jesper Vollmer 28. maj 2021 kl. 12:33
    Hej Lana,

    Der er to muligheder. Jeg foretrækker at lave alle kyllingestykkerne på én gang og lige inden jeg serverer dem, dumper jeg kort kyllingestykkerne ned i den varme friture i 30 sek og drysser dem med salt. Det gør dem ekstra sprøde og varmer dem op igen.

    Den anden mulighed er - som du selv nævnte - at holde dem varme i en ovn på 180/200 grader.
  • Gitte M. 20. maj 2021 kl. 17:50
    Hej - ser lækkert ud MEN har du et bud på et alternativ til kærnemælken?
  • Jesper Vollmer 28. maj 2021 kl. 12:39
    Hej Gitte,

    Det er faktisk muligt at springe hele marineringsprocessen over. Marinering i kærnemælk er bare "the american way" at lave fried chicken, for at mørne kødet.

    Da kyllingekødet i forvejen ofte er meget mørt, kan du udelade kærnemælken og i stedet vende kødet i et pisket æg eller ren æggehvide, for at paneringen sætter sig på kødet.
  • Heidi T. 22. maj 2021 kl. 06:52
    Kære Jesper
    Kan man bruge kyllingebryst stykker istedet?
    Hvordan ved man med sikkerhed at kyllingen er færdig - hvad er kernetemperaturen?
    Er altid nervøs for at kylling ikke er tilberedt nok
    Med venlig hilsen Heidi
  • Jesper Vollmer 28. maj 2021 kl. 12:43
    Hej Heidi,

    Du kan bruge alt kød på kyllingen, så længe at det ikke er for store stykker, så du risikerer en rå midte. Jeg foretrækker lårkød, da det ofte er mere saftigt, men det er en smagssag!

    Du tjekker om dine kylling er færdig ved at tage det tykkeste stykke og dele det i to. Hvis det er gennemtilberedt, så er resten af dine kyllingestykker også.
  • Kirsten H. 26. maj 2021 kl. 16:45
    Hej Jesper
    En lækker ret, som jeg helt sikkert skal prøve.
  • Birgit s. 26. maj 2021 kl. 16:56
    Hej Jesper
    Venter spændt på om det er muligt eller rettere ok at anvende andet end kyllinglår, eks kyllingeinderfilet så det bliver små stykker

    DBH.
    Birgit
  • Jesper Vollmer 27. maj 2021 kl. 11:59
    Hej Birgit

    Det kan du sagtens. Jeg synes bare, at lårkød er mere saftigt en brystkød, men selvfølgelig kan du bruge det også eller istedet...

  • Annette H. 27. maj 2021 kl. 11:55
    Jeg synes, det ser drønlækkert ud (og jeg VED, det smager godt :-))

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 35 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)