Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Fiskelasagne og du får hele opskriften. Bliv medlem

Fiskelasagne

Start med at samle begge saucerne, for dette er en hurtig ret at tilberede.  Til tomatsaucen steges løg og hvidløg af i lidt olie sammen med timian. Kom lidt sukker i, når løgene er gyldne, og herefter kommer du de hakkede tomater i. Smag til med...

21 kommentarer

  • Else M. 6. august 2020 kl. 18:16
    Den vil jeg helt sikkert prøve
  • Bodil M. 6. august 2020 kl. 18:25
    Kan man f.eks bruge kulmule, og hvis, skal skinnet så af?
  • Lene K. 6. august 2020 kl. 19:52
    Hejsa, hvor meget reje skal der i
    Mvh Lene
  • Jesper Vollmer 7. august 2020 kl. 14:42
    Hej Lene

    Ja det har jeg da glemt at skrive mængden på. Jeg brugte 200 g.

    Jesper
  • Jesper Vollmer 7. august 2020 kl. 14:45
    Undskyld Lene

    Det var 100 g. og ikke 200...

    ☺️
  • Bodil M. 7. august 2020 kl. 09:58
    Kan man bruge kulmule til fiskelasagne, og hvis, skal skinnet så af🐟
    Hilsen Bodil
  • Jesper Vollmer 7. august 2020 kl. 14:40
    Hej Bodil

    Du kan sagtens bruge kulmule. Og ja af med skindet.

    Jesper.
  • Connie B. 7. august 2020 kl. 15:09
    Det bliver weekendmad 😋
    Kan lasagnen gemmes til dagen efter i køleskab? Jeg tænker den består af en miks af fisk og grønsager?

    Venlig hilsen
    Connie
  • Jesper Vollmer 12. august 2020 kl. 11:31
    Hej Connie

    Ja det kan den sagtens. Når den bliver tilberedt ved så høj varme så længe, bliver evn. bakterier slået ihjel. Køler du den helt ned til under 5 grader indenfor 3 timer, er du homesafe. Det er den regel i restaurationsbranchen vi omtaler som 3-timers-reglen...

    Jesper
  • Dan M. 14. august 2020 kl. 16:39
    Hej Jesper. Så er han her igen :-) Så fik jeg prøvet din fiskelasagne. Hvad skal man sige: 'Italienerne ville blive grønne af misundelse'...... Den smager hamrende godt - intet mindre :-)
    Og så er den jo ganske sund - herligt og tak for endnu en ret der bliver gentaget :-)
    Dbh. Dan
  • Jesper Vollmer 17. august 2020 kl. 16:13
    For f....n Dan altså...

    Du får mig da helt op på tilfredshedsskalaen.

    Jesper
  • Charlotte A. 14. august 2020 kl. 18:17
    Skøn ret! Vores ovn er defekt, så den blev tilberedt i gasgrillen med fint resultat! Vi spiser rester i aften 😊
  • Jesper Vollmer 17. august 2020 kl. 16:11
    Hej Charlotte

    Gud hvor lækkert. Det må faktisk have givet en ekstra smagsdimension til retten.

    Godt gået 🙏🏼

    Jesper
  • Jette N. 15. august 2020 kl. 08:47
    Mums siger jeg bare!!!! Har fået meget ros af mine gæster for fiskelasagne og jordbær med sabyonne til dessert😋 Tak for inspiration med lækre opskrifter👍
  • Jesper Vollmer 17. august 2020 kl. 16:10
    Ok Jette...

    Du har simpelthen kørt dobbelt op på Klub Vollmer på ÉN middag ?!? Sejt...

    Bliver sgu så stolt, når det fungerer for jer ☺️

    Jesper
  • Tove P. 9. september 2020 kl. 12:31
    Den smager bare godt kan den fryses hilsen Tove
  • Jesper Vollmer 11. september 2020 kl. 14:40
    Hej Tove

    Ja den er pis´ go´ ikk´ ?

    Og jeg ville sagtens fryse den ja.

    Jesper
  • John J. 19. september 2020 kl. 18:30
    Hej Jesper, jeg har lige lavet din fiskelasagne, og den smagte virkelig godt. Konsistensen blev også som du omtaler i videoen noget våd og slasket, slaskemad kalder du det. Har du en ide til at stramme lidt op på konsistensen, måske halvere mængden af tomatsovs eller måske jævne den...hvad siger du?
  • Jesper Vollmer 22. september 2020 kl. 14:21
    Hej John

    Ja som du siger, kan man godt skrue lidt ned for mængden af sauce. Jeg ville dog ikke begynde og jævne den. Du kan også skrue lidt op for mængden af pasta, pladerne suger nemlig væde til sig.

    Men jeg kan nu godt lide saucen, der kommer ud af det, når man blander de to saucer i retten...

    Jesper
  • Mette D. 22. september 2020 kl. 09:17
    WOOOOOOW hvor er den lækker.. hvad jeg bruge af andre fisk? Jeg er lidt bekymret for de fætre der kan være i frisk torsk og jeg vil helst bruge friske råvare .. er det noget du tænker over når du laver torsk ?
  • Jesper Vollmer 22. september 2020 kl. 14:30
    Hej Mette

    Hvis det er orm, du er nervøs for, så er det ikke noget, jeg tænker meget over. De kan skam også findes i andre fisk end torsk. Man kan dog ret tydeligt se dem, så bare vær omhyggelig, når du går fisken igennem...

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 21 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)