Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Falafel og du får hele opskriften. Bliv medlem

Falafel

Her to opskrifter i en... Hummus og falafel.  Start med hummusen.  De kogte kikærter fra dåsen køres sammen med resten af ingredienserne. Smag den godt til, og justér med olie og evt. lidt vand, så den får den rigtige konsistens. Kan du lide den ...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

10 kommentarer

  • Birthe N. 22. august 2020 kl. 14:51
    Pigment d espalette, kan man lave det selv, eller skal det købes færdigt?
    Er ny hos digg har ie hørt om det før.🤔
  • Jesper Vollmer 25. august 2020 kl. 09:49
    Hej Birthe

    Det er ikke et blandingskrydderi nej, så det skal man købe. Mange har fundet det på nettet, men man kan også være heldig i sit supermarked. Jeg har det i min egen lokale MENY

    Jesper
  • Birthe N. 25. august 2020 kl. 12:43
    Hej Jesper. Tak for dit svar, det må jeg prøve at finde.👋
  • Mette D. 17. september 2020 kl. 09:05
    Hvor længe skal de friteres hvis de er frosne ?
  • Peter F. 17. september 2020 kl. 13:19
    Hej Mette

    Hvis du friterer dem i olie ved 170-180 grader, så skal skal de ikke ligge og tø op længe på bordet, inden du smider dem i. Tag dem ud 15 min. før, så er de fint tilberedte, når de er flotte og gyldne.

    Giver det mening?

    Jesper
  • Mette D. 17. september 2020 kl. 13:20
    Det gør det 👍 tak
  • Annita l. 23. september 2020 kl. 22:22
    Super god opskrift👍😊 jeg fik engang en opskrift og et godt råd fra en god ven som kommer fra det daværende palæstina, 😊 han fortalte, at bruge lidt bagepulver i dejen gjorde dem mere luftige 😊 så det bruger jeg faktisk også 😊
  • Jesper Vollmer 29. september 2020 kl. 15:20
    Tak for tippe Annita... det skal jeg da så meget prøve 😜

    Jesper
  • Berit S. 28. december 2020 kl. 09:34
    Hej Jesper. Først tak for medlemskab, det glæder jeg mig til, prægtig julegave fra min søn og ikke helt uden bagtanke ;0).
    Selvom jeg snart har tilbragt en menneskealder bag gryderne er jeg glad for nye ting, men jeg ved ikke hvad Piment d´espalette er, håber du vil hjælpe mig med opklaring ?
    Venlige hilsner fra Berit
  • Jesper Vollmer 28. december 2020 kl. 11:43
    Hej Berit

    Velkommen indenfor.

    Piment d´espalette er et chili/paprika krydderi fra området Espalette i Frankrig. Det er ikke et blandingskrydderi, men en varm og ikke alt for stærk chili, som jeg bruger rigtig meget. Du kan finde det rundt omkring. Jeg kan få det i min lokale Meny, men ellers kig på nettet, hvis du bor et stede, hvor du ikke kan få det.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 10 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)