Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Dådyr og du får hele opskriften. Bliv medlem

Dådyr

Start med rodfrugterne. Skræl dem, og bland dem med mælk/fløde og smør, og kom det i ovnen ved 180° i ca. 30 min. Rør det sammen med en håndmixer, og smag det til med salt og peber.  Fjern senen på fileten, og brun den hårdt af på panden i olie....

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

21 kommentarer

  • Pia K. 19. november 2020 kl. 19:58
    Den her opskrift kan vel godt bruges som standard til andet vildt. Altså og krondyr og råvildt?
  • Jesper Vollmer 20. november 2020 kl. 00:05
    Jo præcis...

    Jesper
  • Lis B. 23. november 2020 kl. 22:44
    Min gæst kan ikke tåle rodfrugter.
    Kan man bruge rosenkål og blomkål i mosen?
  • Jesper Vollmer 2. december 2020 kl. 17:31
    Hej Lis

    Det kan du godt ja. Det bliver selvfølgelig en anden smag, men konsistensmæssigt kan det sagtens lade sig gøre.

    Jesper
  • Heidi S. 9. december 2020 kl. 12:00
    Hej Jesper..
    Lige et spørgsmål, da det at lave vildt egentligt er nemt nok, da vi er nærmeste nabo til jagthytten i Trend, og er rigtig gode venner med Peter og Sanne der bor derude nu,
    Men jeg har altid fået at vide at kød ikke må hvile i sølvpapir, men kun i et viskestykke, da det ellers ville stege ved...
    Er jeg helt forkert på den
    Knus Heidi
  • Jesper Vollmer 9. december 2020 kl. 12:21
    Hej Heidi

    Hvad mener du med at stege ved? Altså stege videre?

    Det kan være hele ideen. Nemlig at det trækker færdigt i stanniolen. Det er mere nænsomt end ovnens varme.

    Giver det mening?

    Jesper
  • Heidi S. 9. december 2020 kl. 13:28
    hej Jesper, ja, mente stege videre...og ja det gav mening...tusinde tak for svar
  • Troels K. 27. januar 2021 kl. 14:06
    Hej Jesper. Lavede denne ret i weekenden for gæster og familie. Gik minutiøst frem og må bare sige, at det smagte helt fantastisk - uovertruffent godt! Tror ikke jeg nogensinde har serveret noget, som er blevet rost så meget - det var sgu dejligt. Virkelig fantastisk opskrift, dét bliver ikke sidste gang! At jeg så bliver drillet med, at jeg her godt hen i livet har fået en ny 'guru', kan jeg/du nok leve med... Men altså, ville blot sige dig tak. Mvh. Troels
  • Jesper Vollmer 1. februar 2021 kl. 14:44
    Ha ha Troels for faaaaen !

    Jeg er da helt høj over den der besked... Bliv ved me det. Og godt du har fået endnu en hoffet under huden.

    Hilsen din Guru😜
  • Jesper Vollmer 1. februar 2021 kl. 14:50
    Jeg staver da flot hva´?

    Mente med og mente hofret !

    Jesper
  • Troels K. 1. februar 2021 kl. 15:03
    Ha ha, fantastisk stavefejl...læste det først og tænkte "hvad fanden mener han med dét?" og "hvem er den anden (fra hoffet)?" 😆😂

    Hilsen fra disciplen 😇😉
  • Troels K. 1. februar 2021 kl. 15:04
    PS. Min svoger skød en då i weekenden og den ligger nu i min fryser...på forventet efterbevilling
  • dorthe h. 3. februar 2021 kl. 13:00
    hej.tak for gode råd,jeg undre mig lidt over du ikke bruger tyttebær,og at du bruner svampe før løg,er løgene så ikke for rå?ps du smider kødrester ud,det vil mine hunde elske eller fugle hilsen dorthe
  • Jesper Vollmer 3. februar 2021 kl. 14:29
    Hej Dorthe

    Det er ofte tyttebær, derfor et alternativ her... Brombær er så lækkert til dyrekød.

    Løgene vil blive alt for stegte, hvis jeg starter med dem, for ellers får svampene ikke nok varme.

    Kødrester gemmer jeg ofte til at koge fonder på. Gem dem i fryseren, til du har nok til en fond.

    Og du kan ikke rigtig lave en kraftig rødvinssauce uden en kraftig bouillon. Der er dog masser af dejlige produkter på markedet, hvis ikke selv du laver den.

    Denne er god feks.: xhttps://www.kokogkage.dk/da/produkter/brand-oscar/oscar-kalvefond-1-ltr

    Jesper
  • dorthe h. 3. februar 2021 kl. 13:02
    ps. hvis man nu ikke lige har den kraftige bouillon hvad kan man så bruge?
  • Jesper Vollmer 1. marts 2021 kl. 10:05
    Hej Dorthe

    Der er masser af produkter derude, som man kan bruge, hvis ikke man selv står og laver fonder.

    Den jeg ofte bruger er den her: https://www.kokogkage.dk/da/produkter/brand-oscar/oscar-oksefond-signatur-1-lt

    Jesper
  • dorthe h. 3. februar 2021 kl. 14:53
    Tak for svar😊god dag
  • Mette S. 11. februar 2021 kl. 10:23
    Kan man lave dyreryg med samme fremgangsmåde? Kan den evt langtids stege ?
  • Jesper Vollmer 1. marts 2021 kl. 10:06
    Jeg tænker da ret meget, at dådyrryg er at betegne som dyreryg. Hvad tænker du specifikt på da?

    Og ja du kan stege al reelt kød på denne måde !

    Jesper
  • Rikke W. 27. februar 2021 kl. 13:03
    Kære Jesper, jeg må lige sige tak for en fantastisk opskrift👌😋
    Jeg meldte mig ind i klubben i onsdag, da jeg havde set dine koldhævede boller på facebook👍
    Vi skulle have gæster torsdag aften (vi blev alle 7 corona testet inden) og jeg checkede lige om du havde en opskrift til vores krondyr file, det havde du👍. Det er den bedste ret jeg nogensinde fået👌😃
    De koldhævede boller er bagt idag, de er også super gode😃

    Tak for madklubben, dine opskrifter vil jeg helt sikkert komme til at bruge meget🥂☀️👍🍷🍽🥦🥕💦🍓🍏🍋
  • Jesper Vollmer 1. marts 2021 kl. 10:07
    Sååådan Rikke !

    Bliver simpelthen så glad for den besked !

    Glæder mig til at du får testet en masse nyt af herinde...

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 21 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)