Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Coq au vin og du får hele opskriften. Bliv medlem

Coq au vin

Hanen eller hønen deles i 8 stykker gerne med ben på hvert stykke. Læg den i rødvin natten over sammen med en spsk. salt.  På dagen brunes både bacon, champion og løg af på en pande. Fuglen sigtes fra al vinen, og brunes også af.  Kom alt op i en...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

11 kommentarer

  • Claes A. 16. maj 2020 kl. 16:01
    Vil det fungere, hvis man kommer små skalotter i - i stedet for perleløgene?
  • Jesper Vollmer 17. maj 2020 kl. 22:09
    Hej Claes

    Ja ja det kan du sagtens. Eller andre typer løg.

    Jesper
  • Claes A. 18. maj 2020 kl. 08:22
    Mange tak. Jeg lavede den med de frosne perleløg - det fungerede fint. Fantastisk opskrift. Den "lille smule" bacon giver virkelig noget til smagen :-)
  • Hanne G. 26. september 2020 kl. 17:15
    Jeg æææælsker gryderetter , din lammeragout var skøn , men nu coq au vin den vil jeg lave meget snart men først nogle nye gryder da jeg har skifte komfur , så nu er det jeg vil spørge hvor har du dine de sorte gryder fra ? ?? Håber det ikke er for irriterende at jeg spørger
    Hanne

  • Jesper Vollmer 29. september 2020 kl. 14:16
    Hej Hanne

    Undskyld det sene svar.

    Lækkert med roser... tak for det.

    Gryderne er fra Alessi, og hedder La Cintura, men de fåes vist kun i stål og kobber nu. De sorte bliver ikke lavet mere, mener jeg...

    Men måske du kan være heldig på nettet.

    Jesper
  • Hanne G. 4. oktober 2020 kl. 16:47
    Tak , det vil jeg prøve🤗
  • Tina K. 10. oktober 2020 kl. 13:14
    Hej Jesper,
    Er det muligt, at du har en opskrift på Boeuf Bourginon? Jeg skal have 10 gæster, og havde først tænkt på Coq au vin, men vil gerne lave noget med oksekød
    Vh TinA
  • Jesper Vollmer 13. oktober 2020 kl. 14:07
    Hej Tina

    Har du prøvet okseragouten herindefra ? Den er simpelthen så intens. Men Bourguignon er hermed med på "ønskelisten"

    Jesper
  • Lene M. 17. april 2021 kl. 22:05
    Hej Jesper!

    Når du bruger fond i dine retter, hvilken bruger du så mon? Hvilken bruger du her i din coq au vin fx? Jeg tænker ikke det er Knorrs små blokke :o)

    Jeg er i øvrigt kæmpe fan af din klub!

    Hilsen Lene
  • Jesper Vollmer 21. april 2021 kl. 11:10
    Tak Lene

    Hvor er du sød.

    Jeg bruger (hvis det skal være rigtig lækkert) den her: https://vinogkokken.dk/oscar-signature-fond/1181-oscar.html
    Du kan sikkert finde dem andre steder. Jeg plejer at købe dem i Inco.

    Men ellers bruger jeg hønsebouillonpulver også fra Oscar. Den er jeg ret glad for.

    Jesper
  • Elise B. 24. april 2021 kl. 13:49
    Hej Jesper,

    Kan man bruge andre svampe end champignon?

    Glæder mig til at lave denne ret!

    Mvh. Elise

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 11 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)