Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Confit de Canard og du får hele opskriften. Bliv medlem

Confit de Canard

Dagen før vender du andelårene i salt, timian og peberkorn, og sætter dem på køl til dagen efter.  På dagen lægger du lårene i en gryde, og dækker dem med andefedtet. De skal nu simre ved omkring 100° i ca. 2 timer. De er færdige, når kødet er mørt,...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

8 kommentarer

  • Lone K. 10. december 2020 kl. 18:19
    Ser lækkert ud 👍
    Bruger du en bestemt flagesalt ?
  • Jesper Vollmer 10. december 2020 kl. 18:21
    Hej Lone

    Jeg plejer at købe den, der hedder Falksalt. Det er svenskt.

    Jesper

  • Lone K. 10. december 2020 kl. 18:19
    Ser lækkert ud 👍
    Bruger du en bestemt flagesalt ?
  • Hanne E. 10. december 2020 kl. 20:33
    Tusind tak for opskriften😀
    Kan man ikke lave en hel confiteret and? Eller er det kun lårene man bruger?

    Mvh Hanne
  • Connie M. 10. december 2020 kl. 20:36
    Hej Jesper
    Super super lækkert delikat :-)
    Din hvidløgsolie opbevarer du den i køleskabet
    vh Connie M
  • Hellen G. 11. december 2020 kl. 06:45
    Ser så lækkert ud.
    1 l. andefedt.
    Hvordan skaffer jeg lige det ?
  • Jonna v. 17. december 2020 kl. 18:47
    Hvorfor kan jeg ikke se opskriften på risalamande ?
    Jeg kan kun se den på mine beskeder.
  • Helle S. 17. december 2020 kl. 19:44
    Hej Jonna

    Det lyder mystisk. Har du prøvet at søge i fritekst-feltet eller under jul som tema på siden med alle opskrifter?

    Bedste hilsner fra Helle, Team Vollmer :)

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 8 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)