Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Confit de Canard og du får hele opskriften. Bliv medlem

Confit de Canard

Dagen før vender du andelårene i salt, timian og peberkorn, og sætter dem på køl til dagen efter.  På dagen lægger du lårene i en gryde, og dækker dem med andefedtet. De skal nu simre ved omkring 100° i ca. 2 timer. De er færdige, når kødet er mørt,...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

14 kommentarer

  • Lone K. 10. december 2020 kl. 18:19
    Ser lækkert ud 👍
    Bruger du en bestemt flagesalt ?
  • Jesper Vollmer 10. december 2020 kl. 18:21
    Hej Lone

    Jeg plejer at købe den, der hedder Falksalt. Det er svenskt.

    Jesper

  • Lone K. 10. december 2020 kl. 18:19
    Ser lækkert ud 👍
    Bruger du en bestemt flagesalt ?
  • Hanne E. 10. december 2020 kl. 20:33
    Tusind tak for opskriften😀
    Kan man ikke lave en hel confiteret and? Eller er det kun lårene man bruger?

    Mvh Hanne
  • Connie M. 10. december 2020 kl. 20:36
    Hej Jesper
    Super super lækkert delikat :-)
    Din hvidløgsolie opbevarer du den i køleskabet
    vh Connie M
  • Hellen G. 11. december 2020 kl. 06:45
    Ser så lækkert ud.
    1 l. andefedt.
    Hvordan skaffer jeg lige det ?
  • Jonna v. 17. december 2020 kl. 18:47
    Hvorfor kan jeg ikke se opskriften på risalamande ?
    Jeg kan kun se den på mine beskeder.
  • Helle S. 17. december 2020 kl. 19:44
    Hej Jonna

    Det lyder mystisk. Har du prøvet at søge i fritekst-feltet eller under jul som tema på siden med alle opskrifter?

    Bedste hilsner fra Helle, Team Vollmer :)
  • Elise B. 21. januar 2021 kl. 19:42
    Det ser så lækker ud 🤩
    Jeg kunne godt tænke mig at prøve og lave det, men hvor kan man købe en liter andefedt?
    Mvh. Elise
  • Jesper Vollmer 22. januar 2021 kl. 08:41
    Hej Elise

    Jeg har det faktisk nede i min lokale Meny i Nærum.

    Men skal man have større mængder, kan man få det i Inco, men det kræver Inco-kort.

    Jeg har også set det her hos Daniel Letz:

    https://shop.letzshoponline.dk/products/kapers-edmond-fallot-215-gr

    Husk at man kan bruge det igen og igen. Jeg har det bare i bøtter i fryseren, og fryser det igen efter brug. Så det er on god investering. Jeg bruger det tit til retter med stegte kartofler. Det smager så meget end olie.

    Jesper
  • Elise B. 22. januar 2021 kl. 12:37
    Ok, tak for info 👍🏻😊
  • Ole F. 24. februar 2021 kl. 18:15
    Hej, Jeg er i gang med koge mine lår og vil gemme dem til på fredag.
    Kan jeg gemme de kogte lår i køleskabet uden fedtet de er kogt i ?
    (Og koge kartofler torsdag, klar til stegning fredag- skal derfor bruge fedtet)
  • Jesper Vollmer 1. marts 2021 kl. 12:54
    Hej Ole

    havde misset dit spørgsmål.

    Lykkedes det?

    Jeg ville have svaret ja, du kan sagtens gemme dem på køl uden fedtet på.

    Jesper
  • Ole F. 2. marts 2021 kl. 00:17
    Hej, Det blev rigtig fint, jeg fik også lavet din julesovs- så alle var glade.. og mætte

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 14 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)