Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Choucroute og du får hele opskriften. Bliv medlem

Choucroute

Snit løg og hvidløg, og sautér det af i lidt olie eller smør. Kom en dusk timian, peberkorn og et glas hvidvin ved. Lad det koge op, inden kålen kommer i. Kom bare alt væden fra dåsen med.  Steg flæsket af i mindre stykker, så det lige får lidt...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

6 kommentarer

  • Helle R. 7. april 2020 kl. 23:52
    Så har jeg prøvet det med, har ellers aldrig brugt surkål. Fungerer fint med tilbehør af sennep, rødbeder og rugbrød. Minder mig om skipperlabskovs eller gammeldags gule ærter - et herre-ret.
  • Jesper Vollmer 8. april 2020 kl. 10:01
    Så skrev du også lige herinde ;)

    Jeg elsker også kålen her. Vildt hvor godt dåsemad kan smage ikk´?
  • Claus H. 18. december 2020 kl. 20:38
    Hej Jesper,
    Jeg har netop meldt mig og måtte prøve at lave choucroute. Fantastisk.
    Tak

    Claus
  • Claus H. 18. december 2020 kl. 20:41
    Undrede mig at du nævner kartofler i videoen men ikke i opskriften?
  • Mogens A. 4. april 2021 kl. 12:45
    Hvor meget flæsk beregner du, jeg kan ikke se, at det fremgår af opskriften?
  • Jesper Vollmer 12. april 2021 kl. 09:39
    Det retter jeg lige til. Men regn med 4 skiver til 4 pers.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 6 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)