Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Brændende Kærlighed og du får hele opskriften. Bliv medlem

Brændende Kærlighed

Start med rødbederne. Kog rødbederne i saltet vand i ca. 30 min. De må endelig ikke blive helt smattede. lad dem beholde lidt bid.  Tag dem op af vandet, og lad dem køle lidt af. Skær begge ender af, og mas skrællen af med hænderne. den burde smutte...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

15 kommentarer

  • Birgitte N. 6. april 2020 kl. 16:20
    Mums!!! Har mange gange lavet brændende kærlighed, men aldrig er den blevet så god som denne. Vidste godt at man ikke kom salt i vandet til kartoflerne, men ikke, at man først kommer det i mosen til aller sidst. Måske derfor min mos ofte er blevet lang...
    Og kærligheden! Jeg har altid stegt løg og kød for sig, lavet lidt smørsovs og blandet det hele, men på denne måde kommer der meget mere smag i det hele. Mums, det var godt!!!
  • Jesper Vollmer 7. april 2020 kl. 13:14
    Hvor er det dig dejlig læsning Birgitte.

    Jeg bliver helt glad...

    Tak

    Jesper
  • Jesper Vollmer 7. april 2020 kl. 13:15
    I øvrigt så var jeg nødt til selv at lave det til min familie, da de så filmen her.

    Så det vækkede appetitten hos dem også.

    Jesper
  • Marianne B. 11. april 2020 kl. 19:14
    Har prøvet denne skønne ret som hele familien var vilde med 🙏🏻
    Og den lidt grove kartoffelmos var super lækker det er ikke sidste gang 😊 tak
  • Jesper Vollmer 11. april 2020 kl. 21:28
    Hvor er jeg glad for at høre det Marianne.

    Jeg håber du prøvede med sennepen i mosen også. Det smager simpelthen så godt...

    Jesper
  • Gitte U. 15. april 2020 kl. 20:12
    Dejlig mad 👌 Masser af smør som min mand kan lide, og lidt mindre til mig.
    Fantastisk smag på bacon/løg. TAK
  • Jesper Vollmer 15. april 2020 kl. 22:04
    Tak Gitte...

    Elsker 🌹🌹🌹
  • Kirsten S. 18. maj 2020 kl. 21:06
    Mit barnebarn Nova på 7 år lavede retten ud fra videoen. Bedste havde linet alle ingredienser op. Det lykkedes over al måde. Ind imellem lød det fra barnet. Jeg sætter lige Jesper på pause,så jeg kan følge med. Hun lavede så meget,at der var en portion til næste dag,jeg satte den i mikroovnen. Den smagte herligt. TAK for dejlige opskrifter.
  • Jesper Vollmer 19. maj 2020 kl. 23:59
    På 7 ?????

    Hold da op. Det må være den største cadeau til mine pædagogiske evner...

    Godt man lige kan sætte mig på pause ☺️

    Jesper
  • Jytte N. 16. oktober 2020 kl. 18:24
    Mums, en god kartoffelmos😋har aldrig tænkt på Dijon og muskat, det bli`r det så fremover😋😋 lækkert🤗
  • Jesper Vollmer 19. oktober 2020 kl. 09:17
    Ja det smager simpelthen så godt ikke? Sennep er med til at løfte smagen lidt væk fra den fede smør og balancerer det godt.

    Jesper
  • Anna M. 18. oktober 2020 kl. 20:28
    Tak Jesper, for smagen af min barndoms yndlingsret (50’erne ) med twist, mums det var godt.
    Vh Anna Marie
  • Jesper Vollmer 19. oktober 2020 kl. 09:18
    Anna dog...

    Hvor er det dejligt at kunne frembringe minder fra barndommen. Så har jeg da ramt noget rigtigt.

    Jesper
  • Michael B. 13. marts 2021 kl. 01:26
    Er det støbejern gryder du bruger?
  • Jesper Vollmer 13. marts 2021 kl. 11:09
    Hej Michael

    Nej lige de her er en teflonbelagte serie fra Alessi. Den sorte er desværre ikke i produktion længere, men den findes i stål og kobber. Serien hedder La Cintura.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 15 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)