
Bønne Carbonara
Du kan med fordel starte med at sætte pastaen over og koge i saltet vand.
Hvis ikke din bacon allerede er i tern eller grove stykker, så skær den ud. Steg den gylden i en gryde, og smid det snittede løg ned til den, og steg det lidt med.
I en ble
14 kommentarer
Mvh Henning
Super opskrift!
Lavede den i en vegetar udgave med champignon og røget paprika, i stedet for bacon.
Det var sandelig vellykket.
Tak for dine gode ideer 😊
Venlig hilsen
Jette
I hvilke supermarkeder køber du peber bacon?
Mvh. Linda
Lige det her er fra Meny.
Jesper
4 minutter og 6 sekunder så langt kunne jeg følger med i din opskrift ..øv hvorfor er der nogle af videoerne der ikke kan afspilles - andre er der ikke et eneste stop :(
vh Connie Moisen
Det lyder mærkeligt. Det har jeg ikke hørt om andre har som problem. De skulle meget gerne køre helt upåklageligt. Den kører fint på både min og min kones computer/telefon.
Kan det være noget med din forbindelse og hastighed på internet?
Jesper
Kan jeg lægge dem i blød natten over og koge?
Og hvor mange gram skal jeg så bruge?
Tak. Jeg glæder mig til at lave retten.
Vh
Birthe
Ja det kan du sagtens bruge. De skal jo udblødes natten over, og så koges i ca. 45 min.
Mængden i en dåse er 400 g. brutto og ca. 250 g. drænet vægt. Så gå efter det...
Jesper
Venligst
Christina
Jesper
Kan man bruge kidneybønner eller kikærter i stedet for hvide bønner? Eller giver det en helt anden smag?
Vh Lillian
Det kan du sagtens.
Jeg har selv prøvet med kikærter, som fungerer fint. De røde bønner vil jo sikkert give en lidt anden farve, men vil gøre det fint i retten.
Jesper
Skriv kommentar