Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Blomkålssuppe og du får hele opskriften. Bliv medlem

Blomkålssuppe

Starte med at dele blomkålen i grove brud, og hak skalotteløg og hvidløg. Det er ikke vigtigt hvor fint, for det hele skal blendes senere.  Smelt smørret i en gryde, og kom løg, og kål i gryden. Det skal helst ikke tage farve, det skal bare lige...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

21 kommentarer

  • Kirsten H. 8. april 2021 kl. 13:39
    Hej Jesper. Ofte har jeg kun zittauerløg og ingen skalotteløg - og det må jo ha en betydning, men hvilken? Og uanset hvad MÅ jeg lave denne suppe.
  • Susanne V. 8. april 2021 kl. 14:28
    Hej Kirsten
    Jeg tror det har noget med sødheden i løget at gøre
  • Jesper Vollmer 8. april 2021 kl. 15:19
    Lige præcis... skalotter er lidt sødere end zitauer, men bare brug alm. løg, det kan du sagtens...

    Jeg er bare vokset op på skalotteløg i de restauranter, jeg har arbejdet i.

    Jesper
  • Jesper Vollmer 8. april 2021 kl. 15:20
    Ja netop Susanne... Tak fordi du svarede Kirsten så hurtigt... 😜

    Jesper
  • Kirsten H. 8. april 2021 kl. 16:57
    Tak til jer begge 👍
  • Wanda K. 8. april 2021 kl. 16:35
    Hej Jesper
    Kan man fryse suppen når der er fløde i
    Tak igen for lækker opskrift
  • Jesper Vollmer 9. april 2021 kl. 11:19
    Ja det kan du... Du blender den evt. bare igen...

    Jesper
  • Inger D. 9. april 2021 kl. 10:53
    Genial idé, Jesper at tage os med på besøg rundt omkring i Det Ganske Danske Land !!!! Det sætter da ellers lige lidt ekstra kolorit på madlavningoplevelsen ....selv om der bestemt ikke plejer at være kedeligt i dit selskab 👍☺️...hvor tager du os mon med hen næste gang. ?? 🙋😄. Dejlig dag til dig....
  • Jesper Vollmer 12. april 2021 kl. 10:14
    Tak Inger

    Det er ikke alle, der som dig var imponeret. Visse medlemmer syntes, Kristian var lidt (meget) for meget. Jeg synes nu, det var ret underholdende... Som du siger: et krydderi på klubben.

    Der skal nok komme flere gæster i butikken 😜

    Jesper
  • Inger D. 12. april 2021 kl. 12:14
    Jooo - jeg er heller ikke - som sådan - fan af Kristian - ... Men jeg synes stadig din idé er genial. Jeg glæder mig til at se hvad du finder på næste gang. Det behøver jo ikke være det helt store udstyrsstykke
    👍😃🙋‍♀️
  • Hanne V. 9. april 2021 kl. 15:00
    Neeeejjjjjj hvor er jeg bare glad, endelig kunne jeg logge ind, og sikke en dejlig suppe, skal helt sikkert lave den, er spændt på de tørrede champignon, dem plejer jeg at bløde op. 🙂
  • Jesper Vollmer 11. april 2021 kl. 00:02
    Prøv nogle svampe med lidt kraftig smag. Kantareller - Karl Johan etc.

    Jesper
  • Maibritt V. 10. april 2021 kl. 08:00
    Friske ærter er ikke lige nemt for mig at finde , kunne man bruge noget andet ?
  • Jesper Vollmer 11. april 2021 kl. 00:04
    Jer ser dem i alle supermarkeder for tiden...

    Brug lidt af stokken fra blomkålen i stedet, hvis du ikke kan finde ærter.

    Jesper
  • Jonna v. 12. april 2021 kl. 13:16
    Hej Jesper, jeg lavede blomkålssuppe i går, og den blev desværre helt grynet, kan du måske fortælle mig hvorfor 🤔
    Vh. Jonna.
  • Jesper Vollmer 13. april 2021 kl. 12:44
    Hmmm...

    Kogte fløden med, eller blendede du den først som jeg gjorde, og så tilsatte fløden?
    Hvis din blender ikke er super kraftig, og blomkålen måske har kogt lidt for kort tid, kan den være svær at blende helt ud. Men man vil jo gerne undgå den kogte smag af kålen. Det er lidt af en balance, jeg ved det godt.

    Du så i filmen, hvordan jeg gjorde, og hvor fin min blev.

    Håber det lykkes for dig igen.

    Jesper
  • Hans-Jørn L. 14. april 2021 kl. 09:53
    Vi lavede suppen i går og skal have den igen til aftensmad i dag. Smager fantastisk, vi brugte som så ofte før steg bacon i tern som topping. Det virker godt sammen.

    Hans-Jørn
  • Finn L. 15. april 2021 kl. 10:03
    Jeg lavede blomkålssuppen - hold nu op, hvor blev den dejlig, selv om jeg her i vores lejede sommerhus ikke har en blender. Brugte håndmixeren. Resultatet blev helt ok hvad smagen angår. Tak for opskriften - og videoen. Hvor må det have været spændende for dig at være i Hornslets atelier. Glæder mig til at se, hvem du vil besøge næste gang.
  • Hannah H. 15. april 2021 kl. 18:54
    Lavede suppen her til aften, brugte bitte små smalle strimler sprødt bacon i stedet for svampe, det var mums! ( efter rengøring da blenderen fik sprøjtet alt til...det blev for varmt under kluden jeg havde på, og så slap jeg) DONT DO THAT 😂😂
  • Jesper Vollmer 16. april 2021 kl. 11:29
    Ja bacon har ikke skadet nogen☺️

    Ja kluden skal jo netop kunne liste lidt luft ud. Du må ikke holde for stramt😜

    Jesper
  • Gitte B. 16. april 2021 kl. 18:23
    Hej Jesper. Jeg kan ikke tåle piskefløde, kan jeg bruge madlavningsfløde i stedet for i dine retter? Er der nogle af dine retter der er fryse egnet? Hilsen Gitte

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 21 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)