Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Beurre blanc og du får hele opskriften. Bliv medlem

Beurre blanc

Hvidvinen sættes over og koge ind. Dvs. koges ind så mængden bliver lige under 1 dl. Skalotteløg og hvidløg snittes fint, og koger med sammen med vinen.    Imens skrælles gulerødderne, og med skrælleren laver du spåner af guleroden. På samme måde...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

3 kommentarer

  • Vivie S. 29. april 2020 kl. 17:58
    Har lavet denne i dag. Dog med tunbøf til. Det smager fantastisk 🤗
    Har et spørgsmål: hvorfor blev min beurre blanc tynd da grøntsagerne kom op i ???
    Kh Vivie
  • Jesper Vollmer 30. april 2020 kl. 14:33
    Hej Vivie

    Har der har været lidt vand med dine grøntsager måske?

    Ellers ved jeg ikke lige, hvad der kan være sket. Jeg har aldrig oplevet det.

    Jesper
  • Vivie S. 30. april 2020 kl. 23:41
    Tak for svar
    Må lave det igen. Skyllede selvfølgelig grønsagerne så det kan godt være der har været lidt vand ved :-)


Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 3 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)