Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Basic Pizza og du får hele opskriften. Bliv medlem

Basic Pizza

Start med dejen.  Opløs gæren i vandet, og kom resten af ingredienserne i. Ælt dejen i ca. 5 min, og "stram den op" ved at rulle den sammen som i filmen, så den virker stram. Lad den hæve i 30-45 min.  Imens laves saucerne.  Til løgmarmeladen snit...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

22 kommentarer

  • Connie M. 30. april 2020 kl. 15:46
    Umh...den med kartoffel og løgmarmelade ser spændende ud - en lækker dej - går ud fra den også kan håndæltes med et godt resultat :-)
    Rustik pizzasten du har - hvor er den fra ?
  • Jesper Vollmer 1. maj 2020 kl. 23:20
    Jeg har købt stenen inde hos Kunst og Køkkentøj. Kan ikke huske hvad den koster, men du kan helt sikkert finde den på deres hjemmeside.

    Jesper
  • Karin B. 30. april 2020 kl. 17:07
    Ser fantastisk ud 😍 hvilken mel bruger du, Jesper? Og 1000 tak for dine fantastiske opskrifter 😍
  • Jesper Vollmer 1. maj 2020 kl. 23:23
    Lige her er det øko hvedemel fra Valsemøllen Bornholm, men herhjemme bruger jeg den fra Meyers.

    Jesper
  • Karin D. 30. april 2020 kl. 18:17
    Hej Jesper
    Er det en speciel pizzasten du bruger i ovnen?
    Kh Karin 🥰
  • Jesper Vollmer 1. maj 2020 kl. 23:48
    Hej karin

    Den er købt i Kunst og Køkken

    Jesper
  • Anne m. 1. maj 2020 kl. 17:40
    Laver den søndag.
    Spiser ikke så meget, kan dejen fryses?
    Bjarne
  • Jesper Vollmer 2. maj 2020 kl. 13:34
    Ja den kan.

    Jeg plejer at rulle de overskydende dejkugler ud, og fryse dem flade.

    Jesper
  • Dorthe G. 1. maj 2020 kl. 17:58
    Hej Jesper Havde ikke tænkt over at det var 2 forskellige pitzzaer du havde lavet så jeg havde lavet både løg marmeladen og tomatsovsen før jeg lavede dejen, men jeg skulle kun lave en, så jeg blande bare tomatsovsen sammen med løg marmeladen, det var også ok. Hilsen Dorthe G. 🤗
  • Susanne A. 1. maj 2020 kl. 18:08
    Hej Jesper
    Fik rullet pizzaen flot ud med tynd bund, men hvorfor blev bunden ikke bagt i midten men flot i kanden
    Blev bagt på pizzasten i ovnen 250 gr varmluft.
    hilsen Susanne
  • Jesper Vollmer 2. maj 2020 kl. 13:33
    Hej Susanne

    Det lyder mærkeligt. Mine bliver fint sprøde. Men du kan godt have ret i, at de bliver mere mørke ude i siden.

    Jesper
  • Anne m. 2. maj 2020 kl. 19:31
    Super opskrift og pizzaer.
    Med lavasten skulle mine kun have 6 min på 250 grader
    eller 9 min på 200 grader. Fruen reddede min første pizza. 😀
  • Jesper Vollmer 2. maj 2020 kl. 22:34
    Haha... 😜

    Min Annette plejer at bruge røgalarmen som indikator på, at pizzaen er færdig...

    Som i HELT færdig

    Jesper
  • Anita S. 14. maj 2020 kl. 11:50
    Bagte pizza igår. Tog så meget læring med mig. Hvorfor der skal sødt i dejen og i tomatsovs. At simpelt fyld er lækkert fyld. Og ikke mindst at løgmarmelade er det nye sort! 👍 tak for lækker mad 👏
  • Jesper Vollmer 14. maj 2020 kl. 23:08
    Hej Anita

    Dejligt at du kan li´ det ☺️

    Gæren kan godt li´ lidt sødt, og så giver det en anelse ekstra karamelisering af dejen = ekstra sprødhed.

    Sødmen i saucen er for at balancere for syren i tomaterne. Solmodne tomater er også sødere end billige og lidt for tidligt plukket.

    Jesper
  • Lissi R. 20. juni 2020 kl. 20:47
    Har ikke prøvet hele opskriften, men din tomat sauce er uovertruffen. Har brugt den på arabiske fladbrød med kyllingekebab - og bagt som pizza 👍
  • Jesper Vollmer 23. juni 2020 kl. 13:00
    Hej Lissi

    SÅDAN !

    Det lyder som noget, jeg godt gad at spise. Elsker at du lige melder ind med sådan et fif der. Håber I andre læser med...

    Jesper
  • Karin A. 28. august 2020 kl. 20:11
    Uhm, uhm, uhm. Hvor er det en lækker måde at lave pizza på. Vi varierede den til aftensmad med skinke, pepperoni og jalapenos drysset med broccoli og champignon. Efter at have eksperimenteret med fuldkornspizzaer i årevis var det her en himmelsk mundfuld. Måske også en succes ved at udskifte den tynde pizzasten med en tyk. SÅ nem og lækker tomatsauce. Det bliver ikke sidste gang vi bevæger os denbe vej. Uhm!
  • Jonna v. 10. oktober 2020 kl. 11:42
    Hej, bager du dine pizza med luftvarme, det ville være dejligt hvis du putter noget i ovnen lige at nævne det 🤗
  • Jesper Vollmer 13. oktober 2020 kl. 14:09
    Hej Jonna

    Som udgangspunkt bruger jeg altid varmluft. Og hvis jeg bruger andet, skal jeg nok skrive det.

    Men tak for input.

    Jesper
  • Helle B. 22. november 2020 kl. 10:51
    Hej Jesper,

    Hvad er mærket på din ovn?

    Mvh Helle
  • Jesper Vollmer 23. november 2020 kl. 12:17
    Hej Helle

    Den er fra Gaggenau...

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 22 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)