
Basic Pizza
Start med dejen.
Opløs gæren i vandet, og kom resten af ingredienserne i. Ælt dejen i ca. 5 min, og "stram den op" ved at rulle den sammen som i filmen, så den virker stram. Lad den hæve i 30-45 min.
Imens laves saucerne.
Til løgmarmeladen snit
22 kommentarer
Rustik pizzasten du har - hvor er den fra ?
Jesper
Jesper
Er det en speciel pizzasten du bruger i ovnen?
Kh Karin 🥰
Den er købt i Kunst og Køkken
Jesper
Spiser ikke så meget, kan dejen fryses?
Bjarne
Jeg plejer at rulle de overskydende dejkugler ud, og fryse dem flade.
Jesper
Fik rullet pizzaen flot ud med tynd bund, men hvorfor blev bunden ikke bagt i midten men flot i kanden
Blev bagt på pizzasten i ovnen 250 gr varmluft.
hilsen Susanne
Det lyder mærkeligt. Mine bliver fint sprøde. Men du kan godt have ret i, at de bliver mere mørke ude i siden.
Jesper
Med lavasten skulle mine kun have 6 min på 250 grader
eller 9 min på 200 grader. Fruen reddede min første pizza. 😀
Min Annette plejer at bruge røgalarmen som indikator på, at pizzaen er færdig...
Som i HELT færdig
Jesper
Dejligt at du kan li´ det ☺️
Gæren kan godt li´ lidt sødt, og så giver det en anelse ekstra karamelisering af dejen = ekstra sprødhed.
Sødmen i saucen er for at balancere for syren i tomaterne. Solmodne tomater er også sødere end billige og lidt for tidligt plukket.
Jesper
SÅDAN !
Det lyder som noget, jeg godt gad at spise. Elsker at du lige melder ind med sådan et fif der. Håber I andre læser med...
Jesper
Som udgangspunkt bruger jeg altid varmluft. Og hvis jeg bruger andet, skal jeg nok skrive det.
Men tak for input.
Jesper
Hvad er mærket på din ovn?
Mvh Helle
Den er fra Gaggenau...
Jesper
Skriv kommentar