Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Bålfad og du får hele opskriften. Bliv medlem

Bålfad

Start med at tænde dit bålfad op med godt med brænde. Lad det brænde ud til store gløder, men hold lidt ekstra træ klar, til at fylde på bålet løbende. Ikke for store stykker, de skal brænde hurtigt, og skabe nye gløder.   Smid dine store løg ind i...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

2 kommentarer

  • Lotte 20. januar 2021 kl. 08:13
    Drømmer om at prøve saltbagt fisk i bålfad til foråret, har fået det i Spanien og elsker det - måske en ide til opskrift ...
  • Jesper Vollmer 20. januar 2021 kl. 10:50
    Hej Lotte

    Tak for input. Jeg smide dit skønne ønske med i idébanken til foråret.
    For du har ret, det er pis´ lækkert...

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 2 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)