Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Avokadomad og du får hele opskriften. Bliv medlem

Avokadomad

Virkelig hurtig frokost den her... men fantastisk !  Start med at koge vand op med salt og eddike i. Lad det kun lige akkurat simre, så det ikke buldre i gryden. Åbn ægget forsigtigt ned i vandet, og lad det ligge i 3-4 min. Tjek det løbende for ...

14 kommentarer

  • Birgitte H. 6. april 2020 kl. 12:46
    Har lige lavet denne til frokost til familien - tænk at det kunne være så nemt. Tak fordi jeg nu får mod på mere madlavning 😊
    Smil Birgitte
  • Jesper Vollmer 6. april 2020 kl. 13:44
    Herj Birgitte

    Hvor er det dejligt at høre.

    Det føles så godt at kunne inspirere lidt ;)

    Bedste hilsner
    Jesper

  • Vickie D. 11. april 2020 kl. 17:21
    Hej Jesper.
    Tusind tak for en god klub. Jeg er uddannet kantineleder, så har haft maget mad og mange forskellige råvarer gennem hænderne i tidens løb. Dette er en fantastisk enkel, helt nede på jorden måde at anskueliggøre opskrifterne på. Jeg nyder både stemningen, musikken og interiør, såvel som forskelligheden af dine valg til retter der skal vises.
    Jeg har lige et spørgsmål... det chili krydderi du ofte anvender, hvad hedder det? Piemon.. noget? 😊😊
    Det skal jeg da vist have anskaffet.
    Tak igen for en god klub!
    Mange hilsner Vickie Dissing
  • Jesper Vollmer 11. april 2020 kl. 21:26
    Hej Vickie

    Hvor er det dog sødt skrevet. Tak...

    Det røde "guld" jeg hele tiden bruger, hedder Pimet d´Espalette.

    Jeg er opdraget med det helt tilbage fra min tid hos Francis Cardeneau. Vi brugte det også meget på Søllerød Kro, så derfor er det naturligt for mig, altid at have det i mit køkken. Det er en fransk paprika/chili som ikke er specielt stærk, men den varmer lidt.

    ¨Mill & Mortar" er begyndt at forhandle det. Jeg plejer at købe det hos Kalu i Kødbyen eller i Inco, men nu har jeg også fundet det hos Meny.

    Så det er derude i handlen. Men google det, for at se, hvor du kan få det i nærheden af dig.
    Du kan ikke undvære det, når du først får det i dit køkken.

    Bedste hilsner
    Jesper

  • Ida A. 14. april 2020 kl. 13:17
    Alt bliver sjovere med dine små twist. Tak 😄
  • Vickie D. 14. april 2020 kl. 20:18

    Tusind tak! Fandt det hos Løgismose👍🏻😊Har bestilt to for en sikkerhedsskyld😅
  • Jesper Vollmer 14. april 2020 kl. 20:56
    Perfekt... så ved jeg også det ☺️
  • Sofie K. 29. april 2020 kl. 10:07
    Har lige pocheret æg for første gang i dag. Det gik bare lige efter dine instrukser fra videoen og uden problemer. Det smagte herligt.
    /Sofie
  • Jesper Vollmer 29. april 2020 kl. 13:52
    For f..... Sofie hvor er det dog skønt at høre.

    Og ja, det er slet ikke så svært vel ? ☺️

    Jesper
  • Sofie K. 29. april 2020 kl. 20:33
    For sgu, - det var nemt ;)
  • Annette V. 4. maj 2020 kl. 15:15
    Wow, jeg kan pochere æg, har ellers tidligere forsøgt mig med både hvirvel i vandet og fancy lille plastdims 😜 uden stor succes 😂 .
    Avocadomad er fantastisk morgenmad 😉👍🏼
  • Jesper Vollmer 4. maj 2020 kl. 15:25
    Skide godt Annette

    Ja vi gider ikke plastikdimser vel? 😜

    Tillykke med det...

    Jesper
  • Jytte B. 15. juni 2020 kl. 14:52
    Min bedste frokostmad. Har serveret den for mine veninder, som blev ellevilde.
    Tak for dig, det gør madlivet sjovere.
  • Jesper Vollmer 18. juni 2020 kl. 11:33
    Hej Jytte

    Hvor er det dog skøn læsning...

    Håber de får lov til at smage mange flere retter herindefra.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 14 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)