Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Æg en cocotte og du får hele opskriften. Bliv medlem

Æg en cocotte

Det er virkelig en nem ret.  Smør 4 små kopper eller ramakiner med olie eller smør.  Smag rejerne til med salt, peber og piment d´espalette.  Hak broccoliasparges, og kom dem med op til rejerne. Riv citronskallen med op i skålen.   Fordel rejer...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

16 kommentarer

  • Anna L. 29. april 2021 kl. 17:13
    Lækkert det må vi lave til frokost i morgen
  • Ketty T. 29. april 2021 kl. 17:17
    Hej hvor køber man piment d´espalette ? Vh Ketty 😉
  • Kirsten S. 29. april 2021 kl. 17:40
    Coop har det.. fra Løgismose.
  • Kirsten S. 29. april 2021 kl. 17:44
    Det fra Coop er fra Mill & Mortar..
    Men Løgismose laver det også.
  • Anita J. 29. april 2021 kl. 19:44
    Ved du hvad det er ? Jeg gør ikke 🌺🌺
  • Kirsten S. 29. april 2021 kl. 21:31
    Direkte kopieret:
    Piment Espelette er det eneste AOC/DOP certificerede krydderi i Frankring og har kultstatus i gourmetverdenen. Det er en elegant, middelstærk paprika i flager med letrøget note, som produceres i den franske del af Baskerlandet. Bruges som drys og krydderi på alle dine yndlingsretter.
  • Ann-Mari S. 29. april 2021 kl. 17:21
    Det ser da for lækkert ud de skal da på brunchbordet i weekenden. Hav en dejlig St. Bededagsaften♥️
  • Nina S. 29. april 2021 kl. 17:40
    Uhmmmm, det ser mums ud!!!
    Må prøves asap!!😋
  • Mette H. 29. april 2021 kl. 17:55
    Ser lækkert ud. Bruger du varmluft eller alm. ovn?
  • Kate H. 29. april 2021 kl. 18:24
    Ja, det ser både rimelig nemt, sundt og virkelig lækkert ud, skal laves i weekenden 🥦🦐🍶🥚 mums 😊
  • Tonnie H. 1. maj 2021 kl. 12:29
    Hej Hvad er størrelsen på din ramakin? Tak :-)
  • Ulla A. 1. maj 2021 kl. 15:06
    Det ser lækkert ud kan man bruge det til koldt bord til min fødselsdag
  • Niels V. 1. maj 2021 kl. 19:54
    Uhh, det var rigtig godt!
  • Lis O. 3. maj 2021 kl. 10:14
    Jeg har prøvet opskriften og har et spørgsmål til konsistensen. Jeg følte, jeg spiste flødesuppe med fyld. Skal det være sådan? Jeg kan jo godt tænke mig til, at fløden ikke stivner, når vi bruger et helt æg og ikke blander det med fløden. Måske jeg bare skulle have haft brød til at dyppe i suppen?
  • Jørgen J. 3. maj 2021 kl. 14:24
    Hej.
    Ser godt ud. Hvor kan man købe det dér piment d´espalette? Eller er det noget man laver selv?
  • Connie M. 3. maj 2021 kl. 19:03
    Hej Jesper
    God ide med nogle små forretter :-) ser lækkert ud - er du sød at oplyse om du benytter varmluft /overundervarme
    VH Connie M

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 16 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)